accommodatie

Groepsaccommodatie in Drenthe

Gastgeverij het Sparnakelnest kunt u ook als groep reserveren. U hebt de Bed en Breakfast dan voor u alleen. Maximaal negen volwassenen en drie kinderen.

De bedden zijn opgemaakt en handdoeken liggen voor u klaar. Uw verblijf is op basis van logies met ontbijt en desgewenst verzorgen wij ook een lunch en/of diner voor u. Zelfverzorging is niet mogelijk.
De huisbar is goed gevuld. Het is, in overleg en tegen meerprijs, mogelijk om uw eigen consumpties mee te nemen. De voormalige deel is tijdens uw groepsverblijf de centrale plaats voor ontmoeting. Wij rekenen geen extra kosten voor schoonmaak en verwarming.


 

Prijzen groepsaccommodatie tot negen personen

Prijs voor 2 nachten (logies) € 450, -
Ontbijt (p.p.) € 5, -
Lunch (p.p) € 8,50 -
Diner (p.p.) € 20,-

Voor meer of minder nachten, voor meer personen en andere wensen maken wij graag een offerte die rekening houdt met uw situatie.

De groepsaccommodatie heeft negen vaste bedden en kan met vouwbedden uitgebreid worden tot een accommodatie voor twaalf personen.
B&B het Sparnakelnest is een heerlijk plek voor een gezellig weekend met familie of vrienden. Wij hopen u in onze groepsaccommodatie in Drenthe te kunnen ontvangen!

back to top